Központi iroda, gyártás, logisztika

Gyártás, termékfejlesztés

Gyártó és forgalmazó vállalkozásként közvetlen rálátásunk van a piaci folyamatokra. Kiemelt célunk, hogy a termelői igényeknek megfelelő, hatékony, a növények számára jól felvehető, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező termékeket állítsunk elő. Folyamatosan dolgozunk új fejlesztéseken, termékpalettánk évről-évre bővül.

2011. óta Hévízen, 2015. évtől a gyenesdiási ipari park területén található korszerű üzemünkben végezzük termékeink gyártását és kiszerelését. 2017. évben gyáregységünk újabb épülettel bővült, amelyben egy korszerű és harékony késztermék-tárolórendszer is elhelyezésre került.
A Kondisol termékcsaládunk két fő alapanyaga a tőzeg és a gilisztahumusz, melyekből különféle fizikai és kémiai oldószeres eljárások segítségével nyerjük ki a növények számára fontos szerves anyagokat (hatásfokozó keláthatással bíró humin-és fulvosavakat, aminosavakat, valamint enzimeket, koenzimeket, vitaminokat és cukrokat). Így egy egyedi összetételű kivonatot, a Kondisolt kapjuk. A Kondisol N és Kondisol B+S az alapoldatoknak mikro-, mezo-, valamint makroelemekkel dúsított változata.
A Solvitis lombtrágya termékcsaládunk 15 termékből áll. A Solvitis Mg, Zn, Cu, Mn, Fe, Polifém, Ca, CaN készítményekben a mikro-, és mezoelemek a cégünk által gyártott aminosav alapú, korszerű kelátképző EDDHSA vegyülettel reagáltatjuk, így növényi levélfelületnek jól felvehető, szerves elegyet állítunk elő. A 2018-as évben forgalomba hozott magas magnézium, nitrogén-, kén- valamint mikroelemtartalmú Solvitis Magneto levéltrágyát kiemelkedő minőségű norvég lignoszulfonát komplexképző és tapadásfokozó anyaggal látjuk el, így növelve a termék hasznosulását. A Solvitis BórExtra, valamint BórMo magas bórtartalmú készítmények alapanyaga a cégünk által gyártott bór-etanolamin.

Logisztika

A gyenesdiási telephely mellet az ország 3 pontján található nagy méretű és számos kisebb raktárunkból saját tehergépjárműflottával (600 kg-1500 kg- 24 t) szállítjuk ki termelő partnereink részére közvetlenül, illetve igény esetén nagykereskedő/intergátorokhoz termékeinket.
A vevői igényekhez alkalmazkodó, rugalmas logisztikai rendszerünkkel kapcsolatban is folyamatos pozitív visszajelzéseket kapunk partnereinktől.