Szántóföldi-, zöldség-, szőlő-, és gyümölcskultúrák számára

Felhasználás: Növénykultúrától, fenofázistól, tápanyaghiány mértékétől függően egy vegetációs periódusban 1-3 alkalommal, 1-2 l/ha dózisban javasoljuk kijuttatni. Olajos növények, répafélék esetében 2-3 kezelés 1-2 l/ha dózisban ajánlott. Szántóföldi kultúrák esetében maximum 1%, kertészeti és kiskerti felhasználásnál maximum 0,5% a megengedett legmagasabb koncentráció. Bórhiányra érzékeny növények: répafélék, olajos növények, zöldségnövények, gyümölcsfák, pillangósvirágúak. 

Kijuttatás: A kora tavaszi és őszi kezelések kivételével elsősorban késő dél utáni, kora esti, illetve reggeli órákban. Csak kifejezetten szükséges esetben használandó. A megfelelő dózis túllépése tilos.