Szántóföldi-, zöldség-, szőlő-, és gyümölcskultúrák számára

Felhasználás: Almatermésüeknél tárolási betegségek megelőzésére 4-5 alkalommal zölddió nagyságától a gyümölcsérés kezdetéig, 14 naponta. Sztipikesedésre hajlamos fajtáknál 3 l/ha, kevésbé hajlamos fajtáknál 2 l/ha dózisban. Csonthéjasoknál a tárolhatóság és a piacosság fokozására 2-3 alkalommal gyümölcsképződés kezdetétől 14 naponta 2-3 l/ha dózisban. Dinnyénél a gyümölcshús keménység fokozására, tárolhatóság javítására a gyümölcsképzés idején 14 naponta 2-3l/ha dózisban. Szamócánál a gyümölcshús keménységének javítására a szedések előtt 2-3 alkalommal 3-4 l/ha dózisban. Saláta levélszél száradások megelőzésére ültetés után 2-3 alkalommal 4-5 l/ha dózisban. Őszi káposztarepce esetében a kora tavaszi használatával (2-3 l/ha) csökkenthető repcében a tavaszi fagykár mértéke, az intenzív szárnövekedésében megelőzhető, csökkenthető a szár hosszanti megrepedése. Káposztafélék kálciumhiányos tünetek megelőzésére, tárolhatóság javítására a fejképződéstől 2-3 x 3-4 l/ha. Paradicsom, paprika, uborka esetében a gyümölcsképződés kezdetétől folyamatosan 10-14 naponta a kálciumhiányos tünetek megelőzésére, a tárolhatóság javítására 3-4 l//ha dózisban.