Szántóföldi-, zöldség-, szőlő-, és gyümölcskultúrák számára

Felhasználás: A rézhiányra legérzékenyebbek a kalászosok, jellegzetes tünet az ún. „fehérkalászúság, ennek megelőzésére már bokrosodástól 2 nóduszos állapotig 1-2 l/ha kijuttatását javasoljuk. Rézhiányra érzékeny további kultúrák a herefélék, gyümölcsfák, hagymafélék, paradicsomfélék, répa, saláta. Gyümölcsfélék esetében virágzás végétől, zöldség féléknél palántázást követő 2 héttel, vagy bimbózást követően 1-3 alkalommal, 1-2 l/ha dózisban történő kijuttatását javasoljuk. Maximálisan 1%-os töménységben kiskertekben kijuttatható. 

Kijuttatás: a kora tavaszi és őszi kezelések kivételével elsősorban késő délutáni, kora esti, illetve reggeli órákban. Csak kifejezetten szükséges esetben használandó. A megfelelő dózis túllépése tilos.