Solvitis Magnézium

Solvitis Magnézium

Szántóföldi-, zöldség-, szőlő-, és gyümölcskultúrák számáraFelhasználás: Gabonatermesztésben már korai fenofázisban történő felhasználásnak, illetve az olajos növények levélen keresztül történő Mg-kezelésének is nagy jelentősége van 1-2 alkalommal 1-3 l/ha dózisban....
Solvitis Vas

Solvitis Vas

Szántóföldi-, zöldség-, szőlő-, és gyümölcskultúrák számáraFelhasználás: Növénykultúrától, fenofázistól, tápanyaghiány mértékétől függően egy vegetációs periódusban 1-3 alkalommal, 1-3 l/ha dózisban javasoljuk kijuttatni. Almástermésűeknél, csonthéjasokban a virágzás...
Solvitis Réz

Solvitis Réz

Szántóföldi-, zöldség-, szőlő-, és gyümölcskultúrák számára Felhasználás: A rézhiányra legérzékenyebbek a kalászosok, jellegzetes tünet az ún. „fehérkalászúság, ennek megelőzésére már bokrosodástól 2 nóduszos állapotig 1-2 l/ha kijuttatását javasoljuk. Rézhiányra...
Solvitis Kálcium

Solvitis Kálcium

Szántóföldi-, zöldség-, szőlő-, és gyümölcskultúrák számáraFelhasználás: Növénykultúrától, fenofázistól, tápanyaghiány mértékétől függően, kalcium igényes zöldségféléknél, pl. paradicsom, paprika, uborka, 4-6 alkalommal 1-3 l/ha, alma esetében 3 alkalommal 2-3 l/ha...
Solvitis Bór Extra

Solvitis Bór Extra

Szántóföldi-, zöldség-, szőlő-, és gyümölcskultúrák számáraFelhasználás: Növénykultúrától, fenofázistól, tápanyaghiány mértékétől függően egy vegetációs periódusban 1-3 alkalommal, 1-2 l/ha dózisban javasoljuk kijuttatni. Olajos növények, répafélék esetében 2-3...